STORITVE

F.A.Q.

Specializirani smo za popravilo vozil znamk Renault, Nissan in Dacia. Poleg tega prodajamo preverjena rabljena vozila z garancijo ter delujemo kot pooblaščeno cenilno mesto za škode iz avtomobilskega kaska.

Da, nudimo celovite storitve vzdrževanja in servisiranja vozil – avtokleparstvo, avtoličarstvo in ostalo. Prodajamo rezervne dele, imamo ročno avtopralnico, nudimo pomoč na cesti in avtovleko ter zagotavljamo nadomestna vozila.

Tako je. Če zaradi vzdrževanja vozila stranka ostane brez njega, ji mi zagotovimo nadomestnega. Tako je stranka ponovno mobilna, obenem pa lahko preizkusi vozilo, ki ga dotlej morda še ni imela priložnost spoznati. In morda si prav to vozilo izbere za svoje naslednje.

Približno pred enim letom. Pred tem smo dolga leta sodelovali z Renaultom, kot pooblaščen serviser in prodajalec vozil te znamke. Mreži Service MAXX smo se pridružili v iskanju boljših rešitev za naše stranke.

Odkar smo pri Service MAXXu, imamo znatno več vhodov starejših vozil. Imamo boljši obisk ter posledično večji promet. Koristi si obetamo tudi na drugih področjih – pri pridobivanju novih tehničnih znanj, marketinških aktivnostih in tako naprej.